2010. november 29., hétfő

Zúzmara

8 tojásfehérje
40dkg porcukor
8 tojássárgája
fél sütőpor
34dkg liszt
10dkg olvasztott vaj

A cukrot kikavarjuk a tojássárgájával, hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet, az olvasztott vajat, majd a tojások felvert habját. Megsütjük, ha kihült ketté vágjuk.

Krém:
2dl tej
2 ek búzadara
1 vaníliáscukor
20dkg cukor
20dkg margarin(Rama)
gyümölcs

A tejet elkavarjuk a búzadarával, vaníliáscukorral, megfőzzük. Ha kihűlt hozzáadjuk a margarint.
Alulra tesszük az egyik lapot, rá a krém, rá a gyümölcs, megint krém, rá a lap, rá a krém, megszórni kókuszreszelékkel.

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen be pénzeszközöket az alkalmazás egy héten belül. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com


  VálaszTörlés