2010. november 29., hétfő

Havas fenyők


22dkg porcukor

csipet só

1ek rum

32dkg liszt

8dkg finomra darált mandula

2tojás

1mandulaízű sütőaroma

5dkg vaj

A tésztához valókat összegyűrjuk, fóliába csomagolva, hűvös helyen legalább fél órán át pihentetjük.Ezután lisztezett deszkén 2-3 mm vastagra nyújtjuk, és kis fenyőformákat szúrunk ki belőle.

A fenyőket sütőpapírral borított tepsire fektetjük, és előmelegített sütőben 180 fokon 5-6 perc alatt világossárgára sütjük.


Töltelék:

10dkg földimogyoró

2ek méz

1ek kakaópor

A földimogyorót finomra daráljuk, majd a mézzel és a kakaóval simára keverjük. A mogyorókrémmel 2-2 fenyőkekszet összeragasztunk.

Cukormázzal is díszíthetjük, vagy porcukorral is meghinthetjük.

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen be pénzeszközöket az alkalmazás egy héten belül. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com


  VálaszTörlés