2010. november 29., hétfő

Hókifli


50dkg liszt

25dkg vaj

10dkg cukor

csipet só

1 dl tej

2,5 dkg élesztő

1 tojás


A vajat a liszttel elmorzsoljuk, beleütjük a tojást.

A tejet elkeverjük a cukorral, sóval, belemorzsoljuk az élesztőt, felfuttatjuk, hozzáadjuk a lisztes-tojásos keverékhez, összegyúrjuk.

Hagyjuk kb 10 percet pihenni.

Kinyújtjuk kb fél centi vastagra, kis négyzeteket vágunk a tésztából, a köepébe tesszük a tölteléket(dió, mák, lekvár, túró), és a sarkát ráhajtjuk a töltelékre, aztán a másik sarkát erre a tésztára, meghajtjuk félhold alakba, és előmelegített sütőbe megsütjük.

Ha kihült megszórjuk átszitált porcukorral.


1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen be pénzeszközöket az alkalmazás egy héten belül. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Call / WhatsApp: +16626183756
  Webhely: https://progresivefunding.wordpress.com


  VálaszTörlés